Inscriu-te al Primer Fòrum de Diàleg Professional de l’Antropologia

Inscriu-te al Primer Fòrum de Diàleg Professional de l’Antropologia

La reflexió sobre les aportacions que l’antropologia pot fer a l’hora de buscar solucions a reptes plantejats des de sectors i institucions diverses, així com els diferents àmbits professionals en què es pot desenvolupar la disciplina centraran el Primer Fòrum de Diàleg Professional de l’Antropologia, organitzat per l’Associació Catalana de Professionals de l’Antropologia (ACPA) i que se celebrarà els dies 20 i 21 d’octubre a la seu de l’Escola de l’Administració Pública de Catalunya (EAPC).

El primer Fòrum de Diàleg Professional de l’Antropologia és una iniciativa de l’ACPA, coorganitzada amb l’EAPC i amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona. A més, compta amb la col·laboració dels departaments d’Antropologia de les tres universitats catalanes (UAB, UB, URV-UOC) que n’imparteixen el grau i de les dues associacions especialitzades del país (l’ICA l’ITA), així com d’altres entitats referents en l’administració, el tercer sector i l’empresa (ACELLEC, Barcelona Activa i Fundació Ferrer i Guàrdia). 

El Fòrum s’adreça a tot el col·lectiu antropològic: persones que hagin fet el grau, la llicenciatura o màster en antropologia, així com aquelles que estiguin estudiant ara mateix. Els tallers i taules rodones repartits al llarg de divendres a la tarda i dissabte al matí comptaran amb les aportacions de més de 30 persones professionals diferents (veure el programa complert per conèixer totes les activitats i ponents). 

Lloc: Escola de l’Administració Pública de Catalunya (Carrer de Girona, 20, Barcelona)
Data: Divendres 20 de 16 a 20:00h i dissabte 21 d’octubre de 10 a 14:00h.

Data límit inscripcions: 18/10 a les 12:00h 

COM INSCRIURE’T AL FÒRUM

INSCRIPCIONS TANCADES!

PROGRAMA

PREU

  • Quota general: 45 euros
  • Quota reduïda (socis de l’ICA i l’ITA i persones en situació d’atur): 20 euros
  • Quota reduïda (estudiants de grau): 15 euros. També hi ha la possibilitat d’aconseguir una beca per assistir al Fòrum gratuïtament a canvi de col·laborar amb l’organització durant els dos dies. Demana la informació al departament d’Antropologia de la teva universitat.
  • El Fòrum és gratuït per als socis i sòcies de l’ACPA.
    Pots fer-te soci ara mateix amb la quota que correspondria a 2024 (40 euros). Tens tota la informació aquí: https://www.acpantropologia.cat/uneix-te/
  • El Fòrum també és gratuït per als antropòlegs / es que treballin a l’administració pública, així com per als participants en el curs “Ocupabilitat i accés professional professional de l’antropologia en àmbits socials prioritaris”, encara ets a temps de matricular-te al curs.

L’aforament és limitat i els socis i sòcies de l’ACPA tenen preferència

Previous post Continguts del Curs “Ocupabilitat i accés professional de l’antropologia en àmbits socials prioritaris”
Next post Èxit rotund del primer Fòrum de Diàleg Professional de l’Antropologia

Les nostres piulades