Continguts del Curs “Ocupabilitat i accés professional de l’antropologia en àmbits socials prioritaris”

Continguts del Curs “Ocupabilitat i accés professional de l’antropologia en àmbits socials prioritaris”

Els propers mesos d’octubre i novembre tindrà lloc en format mixt (virtual i presencial) el primer curs d’ocupabilitat en antropologia, avalat i finançat per CONFORCAT. A través d’aquest curs facilitarem eines essencials per desenvolupar-se com a antropòloga davant les exigències del segle XXI, qüestions com ara el sistema de cotització, com llegim i fem – un pressupost? Una factura? Com dissenyar un projecte en antropologia?

De la mà de professionals de l’antropologia com Jordi Colobrans, Íngrid Bertomeu, Rafael Cabeza o Mamen Salcedo pesentarem diferents sectors professionals actuals i emergents (amb una o un professional i un projecte per àmbit/sector), entendrem les seves característiques i el nostre paper i funcions com antropòlegs/gues, com per exemple la sostenibilitat i l’economia verda com a sortides professionals en antropologia.

A més, el curs inclou la participació al 1r Fòrum de Diàleg de l’Antropologia Professional que tindrà lloc els dies 20 i 21 d’octubre (properament publicarem més informació).

Consulta a continuació el programa complet i pre-inscriu-te!

Previous post Darreres places del curs “Ocupabilitat i accés professional de l’antropologia en àmbits socials prioritaris”
Next post Inscriu-te al Primer Fòrum de Diàleg Professional de l’Antropologia

Les nostres piulades