#Antropoacció

#Antropoacció

Antropologia en Acció – #AntropoACCIÓ

#AntropoACCIÓ es un espai virtual creat on parlem de manera oberta i clara amb professionals de l’antropologia. En un món laboral caracteritzat per equips multidisciplinars, descobrim de primera mà què fan els i les antropòlogues que treballen en l’àmbit professional i quin és el valor afegit que aporten als equips de treball dels quals formen part.

 • 8ª SESSIÓ JA DISPONIBLE: 27 de maig de 2021 a les 18:30
  La tecno-antropologia com a pràctica professional
  Com ens podem professionalitzar en aquest camp antropològic? Quina projecció de futur té? Quina formació preciso per professionalitzar-me en tecno-antropologia?
  Resum: https://youtu.be/JDk39bnNd44
  Sessió completa: https://youtu.be/B-qgZlOKqYc
 • 2ª sessió 26/11/20: Recerca per a institucions públiques amb Miryam Navarro, autora de l’estudi “Avaluació impactes subjectius del fons 0-16” per l’Ajuntament de Barcelona i Laia Pineda, sociòloga i directora de l’Institut d’Infància i Adolescència de Barcelona.
  Sessió completa:
 • 7a sessió: El pas de la investigació acadèmica a una organització científica d’àmbit internacional. Fundació Wassu, una organització científica de nivell internacional, albergada per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Resum: https://youtu.be/DkB0CdDTTkY
  Sessió completa:
  https://youtu.be/OmDo0GoPIfc
 • 5ª sessió 25/02/21: Antropologia i Educació Social amb Celia Premat i Marta Venceslao.
  Sessió completa:
 • 3ª sessió 17/12/20: Gastropologia amb Sergio Gil i Federica Marzioni, impulsors del projecte Gastropologia
  Sessió completa:
 • 1ª sessió 29/10/20: Antropologia i COVID19 amb Maria Maixenchs i Cristina Enguita, antropòlogues a Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal), i Manel Rebordosa, antropòleg al Global Humanitarian Team de OXFAM.
  Sessió completa:

Podeu visualitzar els resums de cada #ANTROPOacció al nostre canal de YOUTUBE @ACPANTROPOLOGIA

Les nostres piulades