Uneix-te

Si ets antropòloga o antropòleg o estàs estudiant el grau d’antropologia, uneix-te a l’ACPA!
El treball conjunt amb socis i sòcies ens permet seguir treballant per visibilitzar l’antropologia professional. Associa’t i col·labora amb la nostra tasca!

#ONÉSLANTROPOLOGIA

Per què formar part de l’ACPA?

  • Donaràs suport directe a la nostra tasca de visibilització de l’antropologia professional. La presència de socis i sòcies és el que ens permet treballar setmanalment seguint els objectius de l’ACPA.
  • Formaràs part de la campanya ON ÉS L’ANTROPOLOGIA? a través la qual l’ACPA realitzem una recerca i classificació sistemàtica d’aquelles ofertes laborals on no hi apareix l’antropologia com a requisit, malgrat hi podríem encaixar. (Presentació de la campanya)
  • Rebràs el butlletí mensual de l’ACPA amb: fòrums, simposis i accions relacionades amb l’antropologia a Catalunya, ofertes laborals on demanen l’antropologia com a requisit explícit o aquelles on hi podríem encaixar.
  • Podràs participar i assistir gratuïtament a tots els actes i accions de l’ACPA: Webinars, Antropoacció, LaborLab, etc.
  • Formaràs part d’un teixit de professionals de l’antropologia, i podràs proposar i generar noves accions dins l’associació.
  • Com a membre de l’ACPA, formes part també de la Asociación de Antropología del Estado Español (ASAEE). ASAEE Antropologia – ASAEE Antropologia (asaee-antropologia.org)
  • Descompte al Congreso Iberoamericano de Antropología Presentación (aibr.org)

Quotes:

20€/any Estudiants, a l’atur o jubilats (és obligatori adjuntar matrícula de grau* en curs i/o DARDO)
*Queden exempts del descompte els/les estudiants de màster o doctorats

40€/any Professionals (o amb Grau o Llicenciatura d’Antropologia (adjuntar títol o comprovant)

La quota es passarà durant el primer trimestre de l’any. En cas d’associar-te durant el darrer trimestre (de setembre a desembre) directament es farà el cobrament de la quota del següent any.

Envia’ns la butlleta d’inscripció firmada adjuntant la corresponent documentació a info@acpantropologia.cat

  • Les admissions són aprovades per la Junta i es comuniquen per correu electrònic. Les teves dades són guardades de forma segura i confidencial, llegeix l’avís legal.
  • Si tens qualsevol dubte, posa’t en contacte amb nosaltres a través d’info@acpantropologia.cat

Les nostres piulades