Nova edició WEBINARS: LES COMPETÈNCIES PROFESSIONALS DE L’ANTROPOLOGIA
Read Time:1 Minute, 25 Second

Nova edició WEBINARS: LES COMPETÈNCIES PROFESSIONALS DE L’ANTROPOLOGIA

0 0

A finals de 2021 van tenir lloc els primers Webinars organitzats des de l’Associació Catalana de Professionals de l’Antropologia, els WEBINARS ANTROPOLOGIA I PROFESSIONALITZACIÓ.

A partir de la rebuda d’aquesta primera edició s’ha realitzat una consulta interna a socis i sòcies, de la qual ha nascut una nova edició: Webinars Les competències professionals de l’antropologia, amb la que es pretén respondre qüestions transversals que poden afectar a tot professional de l’antropologia: com elaborar un pressupost, com tractar amb la premsa, l’antropologia a l’administració pública… 

Amb aquesta nova edició volem posar èmfasi a les habilitats i competències professionals dels i les antropòlogues; aquelles que ens diferencien d’altres professions, mitjançant el debat i la reflexió al voltant d’experiències professionals reals.

Els WEBINARS tindran lloc els dies:

  • 28 d’ABRIL 18H – Què podem aportar les antropòlogues en el camp del lleure, la cultura de proximitat i l’educació no formal?
  • 5 de MAIG 18H – Antropologia als mitjans de comunicació?
  • 12 de MAIG 18H – Quines són les competències professionals de l’Antropologia?
  • 19 de MAIG 18H – Quin és el nostre valor com a antropòlegs/es?

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ: https://forms.gle/MVCR3qMM6AnkVuxB6

COST 30€ totes les sessions amb membresia anual inclosa // 15€ una sessió

AMB EL PAGAMENT DELS WEBINARS S’INCLOU LA MEMBRESIA A L’ACPA FINS A FINALS DE 2022, és a dir, ser socis/es de l’associació durant el proper curs. Tan sols hauràs de fer la inscripció a https://www.acpantropologia.cat/uneix-te/ i adjuntar-hi el comprovant de pagament d’aquests webinars.

(Socis/es gratuït)

Aquests Webinars formen part de la campanya #onéslantropologia amb l’objectiu de visibilitzar el perfil professional de les antropòlogues i antropòlegs als espais on coincidim amb altres professions.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post IX Seminari de Pràctiques Externes del Grau en Antropologia Social i Cultural
Next post Una cinquantena d’assistents a la segona edició dels webinars professionalitzadors de l’ACPA

Les nostres piulades