Una cinquantena d’assistents a la segona edició dels webinars professionalitzadors de l’ACPA
Read Time:1 Minute, 24 Second

Una cinquantena d’assistents a la segona edició dels webinars professionalitzadors de l’ACPA

0 0

Els passats 28 d’abril, 5, 12 i 19 de maig va tenir lloc la segona edició dels Webinars Les Competències Professionals de l’Antropologia organitzats per l’Associació Catalana de Professionals de l’Antropologia.

Després d’una exitosa primera edició al novembre de 2021 amb la qual l’ACPA va créixer a nivell d’associats/des, amb aquesta nova edició s’han abordat diferents temàtiques generant enriquidors debats entorn les nostres competències professionals, la relació amb altres professions, el nostre valor, etc.

Amb 4 ponents convidades procedents de diferents àmbits, aquests Webinars han connectat l’antropologia amb la cultura de proximitat, el lleure i l’educació no formal amb Pep Montes, periodista, gestor cultural i consultor social. També, l’antropologia i el periodisme amb Guillermo Soler, periodista i antropòleg, membre de l’ACPA.

S’han abordat igualment de forma reflexiva les competències de l’antropologia amb Pepi Soto, coordinadora de pràctiques externes de la Universitat Autònoma de Barcelona, sòcia de l’Associació Catalana de Professionals de l’Antropologia (ACPA) i coordinadora del grup “Diagnóstico de la profesión” a la Asociación de Antropología del Estado Español (ASAEE).

CARTELL 2A EDICIÓ WEBINARS. LES COMPETÈNCIES PROFESSIONALS DE L’ANTROPOLOGIA

I, finalment, hem conegut el cas d’una emprenedora del camp de la consultoria i l’olor corporal: Meritxell Virgili, artista plastico-visual, museògrafa, antropòloga, artista i assessora cultural.

Marcades pel debat, l’assessorament i el compartir experiències i trajectòries professionals, aquestes noves sessions han comptat amb una mitjana de 13 assistents, que comparteixen els principis de l’ACPA d’entre els quals es sosté la intenció de seguir treballant per la visibilització de l’antropologia professional i donar veu a la campanya #ONÉSLANTROPOLOGIA

En acabar les sessions, es va enviar a socis/es i assistents una crònica detallada de cadascuna d’elles amb informació d’interès.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Nova edició WEBINARS: LES COMPETÈNCIES PROFESSIONALS DE L’ANTROPOLOGIA
Next post Reunió de l’ACPA amb Ismael Peña-López, Director de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya

Les nostres piulades