Qui som?

Som l’Associació Catalana de Professionals de l’Antropologia (ACPA) que té la finalitat principal de vetllar pel bon exercici de la professió antropològica respecte als destinataris dels serveis i per la representació i defensa de llurs interessos i dels interessos generals de la professió.

Objectius principals de l’ACPA:

  • Consolidar la situació professional dels/les antropòlegs/logues a Catalunya.
  • Potenciar les possibilitats de l’Antropologia en la innovació social i cultural.
  • Contribuir al desenvolupament de la divulgació científica i de la professionalització de l’Antropologia, com a disciplina que estudia l’ésser humà de forma holística, i que considera la producció de cultura, com la característica fonamental de la naturalesa humana.
  • Millorar els canals d’informació i comunicació entre els/les professionals antropòlegs/gues i disciplines afins, per tal d’assolir una millor articulació i potenciació de l’activitat antropològica.
  • Representar les persones associades i exercir accions en defensa de llurs drets i interessos, els de l’associació i els generals vinculats a l’exercici de la professió. Prestar-los-hi serveis i proposar projectes per al seu creixement professional.

Estatuts de l’ACPA

Les nostres piulades