IX Seminari de Pràctiques Externes del Grau en Antropologia Social i Cultural
Read Time:1 Minute, 12 Second

IX Seminari de Pràctiques Externes del Grau en Antropologia Social i Cultural

0 0

Des del Departament d’Antropologia Social i Cultural de la Universitat Autònoma de Barcelona, les estudiants de 4t curs han organitzat el IX Seminari de Pràctiques Externes del Grau en Antropologia Social i Cultural, entre el 26 d’abril i el 4 de maig de 2022.

Sota el lema “Una mirada, múltiples cares”, el Seminari fa referència a una mirada, l’antropològica, i les múltiples i diverses temàtiques que la disciplina aborda.

Es realitzaran quatre jornades que tenen com a objectiu posar èmfasi en el treball conjunt amb altres disciplines, així com en la importància de l’aplicació de la recerca antropològica i la seva professionalització en el nostre món contemporani.

L’antropologia de la Mort i del Dol, la Cultura Popular i el Patrimoni, les Sexualitats Diverses, i la Difusió Artística i Antropologia, són les temàtiques que es tractaran en aquestes jornades.

S’han previst diversos espais de trobada que funcionaran com una oportunitat per aprendre, difondre i debatre, oferint també tallers participatius en relació amb les temàtiques proposades.

Les jornades es duran a terme a la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat Autònoma de Barcelona, així com en altres espais del campus propers a la Facultat com l’OpenLab d’Humanitats o la Sala de Cinema UAB.

Cal inscripció prèvia a través del codi QR que apareix al cartell. Es pot fer el seguiment de les novetats a les nostres xarxes socials: via Instagram (@ixseminari_antropologia) i Twitter (@IxSeminari). Contacte: ixseminariantropologia@gmail.com.”

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post BUSCANT NOUS CAMINS PER LA PROFESSIONALITZACIÓ EN LA PRESENTACIÓ D’”ON ÉS L’ANTROPOLOGIA?” A TARRAGONA
Next post Nova edició WEBINARS: LES COMPETÈNCIES PROFESSIONALS DE L’ANTROPOLOGIA

Les nostres piulades