Situació de l’ACPA, 2023
Read Time:1 Minute, 20 Second

Situació de l’ACPA, 2023

0 0

Benvolgudes sòcies, arrenquem el 2023 amb un total de 65 associades. Gràcies als socis i sòcies podem seguir amb la nostra tasca de visibilització de l’antropologia professional.

Seguint els objectius d’acció de l’ACPA, l’abordament de la difusió i visibilització de l’antropologia durant els propers mesos gira entorn 2 eixos: per una banda la difusió a les noves antropòlogues i antropòlegs sobre les sortides professionals de l’antropologia. Per altra, l’objectiu de generar vincle entre professionals, a través del proper Fòrum de Diàleg de Professionals de l’Antropologia. També seguirem treballant la campanya #onéslantropologia; amb la col·laboració de la Tècnica de l’associació, juntament amb les estudiants de pràctiques que s’incorporaran a l’ACPA durant els propers mesos.

Repassant les darreres accions realitzades, el passat mes de desembre, vàrem dur a terme la presentació de l’associació a la Universitat de Barcelona. Properament durem a terme accions similars a altres universitats del territori: Jornada d’orientació professional: Treballar com antropòleg/a. Dijous 15/12 a la UB. – Associació Catalana de Professionals de l’Antropologia (ACPA) (acpantropologia.cat)

Mirant cap al futur, arrenca l’organització del Fòrum de Diàleg de Professionals de l’Antropologia Social i Cultural. Per formar part de l’organització, només ens heu d’omplir el següent formulari, especificant  els dies que us resultaria més accessible dur a terme les reunions.
FORMULARI: https://forms.gle/NCXtfDiMLitmxu5i7

Des de la junta apostem per començar el nou any d’una forma horitzontal, comptant amb totes les sòcies i socis per participar activament en les accions de l’associació, per visibilitzar la nostra professió i posar cara a les antropòlogues professionals del nostre territori.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Els plans d’igualtat i el paper de les CCSS al món empresarial.
Next post L’ACPA s’incorpora al comitè organitzador del CoCa 2024

Les nostres piulades