Els plans d’igualtat i el paper de les CCSS al món empresarial.
Read Time:1 Minute, 5 Second

Els plans d’igualtat i el paper de les CCSS al món empresarial.

0 0

El passat 24 de novembre, Maria Carballo, sòcia i membre de la junta de l’ACPA i Francisco Cirera, de CGT sanitat Terrassa, van presentar una xerrada entorn la mirada antropològica sobre els Plans d’Igualtat, emmarcada dins la Setmana de l’Antropologia. Amb una assistència d’aproximadament 10 persones, la major part d’aquesta assistència s’emmarcava dins el sindicalisme de la CGT.

Fotografia: Algunes assistents de l’acte del 24/11/2022 sobre Antropologia i Plans d’Igualtat per part de l’ACPA.

Primer, es va fer una presentació sobre els Plans d’Igualtat a les empreses així com la importància de la multidisciplinareitat, en concret, de les ciències socials als equips de consultories i empreses. Seguidament, l’enfocament es va centrar en les aportacions de l’antropologia com a disciplina, i per què pot ser fonamental en aquest àmbit.

Hi va haver molt d’interès per part de les assistents sindicalistes entorn d’aquesta darrera qüestió, desconeguda per a elles, evidenciant que la visió antropològica no tan sols és destacable als Plans d’Igualtat, sinó en altres àmbits relacionats com el de la salut laboral.

La sessió va ser participativa i es va generar debat entre les assistents, les quals van entrar en contacte la majoria per primer cop amb l’antropologia, obrint així la seva mirada cap a la disciplina i les seves possibles aportacions al món professional.

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Jornada d’orientació professional: Treballar com antropòleg/a. Dijous 15/12 a la UB.
Next post <strong>Situació de l’ACPA, 2023</strong>

Les nostres piulades