Primer Fòrum de Diàleg Professional de l’Antropologia
Read Time:1 Minute, 51 Second

Primer Fòrum de Diàleg Professional de l’Antropologia

9 0

Tanquem el curs i et convidem al Fòrum de Diàleg Professional de l’Antropologia els dies 20 i 21 d’octubre de 2023 a l’Escola de l’Administració Pública de Catalunya (EAPC).

Des de l’Associació Catalana de Professionals de l’Antropologia tenim ganes d’anunciar-vos el Primer Fòrum de Diàleg Professional de l’Antropologia a Catalunya. Un esdeveniment atrevit amb la intenció de mostrar un gran ventall d’àmbits professionals en relació amb l’Antropologia i d’abordar realitats socials i culturals complexes a través de diferents reptes i dilemes d’organitzacions públiques i privades representatives del nostre entorn. 

Un Fòrum organitzat amb la complicitat de la resta d’entitats de l’Antropologia al país i les universitats. I la col·laboració d’entitats referents en l’administració, el tercer sector i l’empresa. Adreçat a estudiants, persones que han estudiat la Llicenciatura o Grau o professionals de l’Antropologia i que tindran davant una oportunitat única d’estar en contacte i relacionar-se amb organitzacions referents i altres professionals amb qui treballem o podem treballar conjuntament.

Dades a tenir en compte:
Lloc: Escola de l’Administració Pública de Catalunya (Carrer de Girona, 20, Barcelona)
Data: Divendres 20 de 16 a 20:00h i dissabte 21 d’octubre de 10 a 14:00h.

Una iniciativa de: l’Associació Catalana de Professionals de l’Antropologia

Coorganitzada amb: l’Escola de l’Administració Pública de Catalunya

Organitzacions col·laboradores: Barcelona Activa, Fundació Ferrer i Guàrdia, Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura (ACELLEC)

Amb la complicitat de l’Institut Català de l’Antropologia, l’’ITA. Associació d’Antropologia i els Departaments d’Antropologia de la Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat de Barcelona i la Universitat Rovira i Virgili -UOC.

Àmbits professionals confirmats: Social i comunitari, medi ambient i ecologia, patrimoni i gestió cultural, arquitectura i urbanisme, tecnoantropologia, consultoria…
Cost
– Gratuït per a sòcies i socis ACPA (*l’aforament al fòrum és limitat i les sòcies i socis de l’ACPA tindran preferència). Fes-te sòcia!
– Properament anunciarem el cost per a les persones no sòcies, aturades i altres.

FES LA TEVA RESERVA AL FÒRUM JA enviant-nos un correu a info@acpantropologia.cat

Happy
Happy
80 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
20 %
Previous post Només el 30% de les ofertes de feina que corresponen a un perfil d’antropologia l’especifiquen com a possible via d’accés
Next post Darreres places del curs “Ocupabilitat i accés professional de l’antropologia en àmbits socials prioritaris”

Les nostres piulades