BALANÇ CURS 2021-22, ON ÉS L’ANTROPOLOGIA?
Read Time:1 Minute, 31 Second

BALANÇ CURS 2021-22, ON ÉS L’ANTROPOLOGIA?

1 0

Des de la Junta de l’Associació Catalana de Professionals de l’Antropologia fem un tancament positiu del curs 2021-22, el qual ha estat molt actiu, especialment des de l’inici de la campanya “On és l’Antropologia?” el mes d’octubre de 2021. Us adjuntem a continuació el document de balanç i tancament del curs.

Creiem que en pocs mesos hem treballat força i hem obtingut els primers resultats, però els recursos, tant humans com econòmics, de la nostra entitat són limitats: necessitem moltes més mans col·laborant en l’associació i en la campanya.

Hi ha moltes maneres de fer-ho: participant en comissions, ajudant a l’organització d’actes, fent el seguiment d’ofertes, etc… Ens agradaria molt comptar amb la teva col·laboració per donar resposta a la pregunta “on és l’antropologia?”

Tenim prevista, per principis del curs vinent (setembre – octubre 2022), una trobada presencial de socis i sòcies de l’ACPA. Properament us concretarem la data per tal que la reserveu.

Considerem que aquesta trobada pot ser una oportunitat interessant per engegar el curs 2022-23 recuperant la presencialitat pre-pandèmia, també “des-virtualitzant” noves sòcies, així com una manera de generar xarxa entre professionals i treballar conjuntament per donar veu a l’ACPA i la campanya #ONÉSLANTROPOLOGIA.

Finalment, us informem que durant els mesos de juliol – agost, el correu electrònic de l’associació romandrà menys actiu, per motius de vacances del personal tècnic de l’entitat.

Des de la junta de l’ACPA agraïm la vostra participació i implicació en les diferents accions de l’associació, gràcies a vosaltres podem treballar dia a dia per visibilitzar l’antropologia professional.

Us desitjem unes bones vacances d’estiu,
Junta de l’Associació Catalana de Professionals de l’Antropologia. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Reunió de l’ACPA amb Ismael Peña-López, Director de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya
Next post L’ACPA organitza una trobada de professionals de l’antropologia de Catalunya

Les nostres piulades