Acte de tancament de curs ACPA
Read Time:53 Second

Acte de tancament de curs ACPA

1 0

On és l’antropologia? Darreres dades i estudis sobre la professionalització de la disciplina

L’Associació Catalana de Professionals d’Antropologia tanquem curs amb aquest acte, que servirà per presentar la feina feta per les estudiants de pràctiques de l’entitat, reflexionar sobre la professionalització de l’antropologia a partir de noves dades i, també, generar un espai de trobada social per als nostres associats / es i simpatitzants.

En concret, presentarem els resultats de dues recerques desenvolupades per les estudiants de pràctiques que hem acollit aquest curs: un seguiment d’ofertes laborals vinculades a l’antropologia al llarg de tot un trimestre – continuació ampliada del que vam fer el curs anterior- i una anàlisi de la situació laboral dels socis i sòcies de l’entitat. A més, també explicarem els interessants resultats de l’estudi “U Ranking d’inserció laboral” de la Fundació BBVA.

També us farem algun apunt de les bones notícies que tenim de cara al curs vinent.

En acabar la presentació i debat, tertúlia informal tot fent una cervesa, refresc o el que es vulgui.

Us hi esperem!

Associació Catalana de Professionals de l’Antropologia

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post L’ACPA participa de la Jornada d’orientació per l’ocupabilitat en antropologia, el proper 1 de juny a la UAB.
Next post Només el 30% de les ofertes de feina que corresponen a un perfil d’antropologia l’especifiquen com a possible via d’accés

Les nostres piulades