L’ACPA participa de nou a la Setmana de l’Antropologia

L’ACPA participa de nou a la Setmana de l’Antropologia

Enguany se celebra la VIII Setmana de l’Antropologia durant els dies 20-25 de novembre.
Un esdeveniment organitzat per l’Institut Català de l’Antropologia (ICA) amb la participació i col·laboració de diferents entitats de referència per l’antropologia a Catalunya, d’entre elles l’ACPA.

En aquesta ocasió, des de l’associació presentem i organitzem de la mà de CIVICAi (Associació Per una intel·ligència artificial de tothom per a tothom) la taula rodona “Temps d’AntropologIA: la disciplina antropològica com a eina davant els reptes de la intel·ligència artificial” a càrrec de: Ricard Faura (Ateneu Barcelonès) i Liliana Arroyo (Generalitat de Catalunya).

La taula rodona tractarà sobre la irrupció del Chat GTP, i el debat que ha provocat sobre l’impacte que ja té i que, especialment, tindrà la Intel·ligència Artificial sobre la nostra societat contemporània en un futur immediat: ens trobem davant un canvi tecnològic les implicacions del qual tot just comencem a copsar. Davant això, l’antropologia és una disciplina especialment capacitada per avaluar i analitzar aquest impacte, i fins i tot per ajudar en la regulació del seu ús amb una perspectiva ètica.

Dia: Dijous 23 de novembre, de 19 a 21 hores.
Lloc: Sala Verdaguer de l’Ateneu Barcelonès. (C. Canuda 6, Barcelona.)
Entrada lliure.

Previous post L’equip del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya visita el curs Ocupabilitat i accés professional de l’antropologia en àmbits socials prioritaris
Next post Sobre què vam conèixer a les IV Jornadas de Antropología e Investigación Social a la Universidad de la Laguna

Les nostres piulades